Burgemeester Potters Eet Mee in Maartensdijk

Stichting Eet Mee De Bilt

Een plezierige en ongedwongen manier om met elkaar in contact te komen

Een bijzondere ontmoeting voor de buurtgenoten en burgemeester Sjoerd Potters in Maartensdijk. Op 1 april was de burgemeester samen met vier andere inwoners van Maartensdijk te gast bij een gezellig Eet Mee-etentje ten huize van de familie Muller-Van der Kolk. Onder het genot van een lekkere maaltijd kwamen allerlei onderwerpen ter sprake.

“Een fijne en ontspannen manier om zo met elkaar in gesprek te gaan en elkaar te leren kennen,” is de reactie van een van de genodigden. Dit etentje was het eerste in een serie van zes Eet Mee-etentjes waarbij de burgemeester aanschuift. In elke kern van de gemeente komt de burgemeester een keertje bij inwoners mee-eten.

Het hele jaar door

Eet Mee zorgt het hele jaar voor mooie ontmoetingen via etentjes bij mensen thuis. Lijkt het jou ook leuk om mee te doen en een keertje samen te eten bij iemand anders of juist te koken voor mensen die je nog niet kent? En zo andere plaatsgenoten te ontmoeten? Van jong tot oud, alleen of met familie of vrienden: iedereen is welkom! Eet Mee heeft speciaal aandacht voor mensen met een vluchtelingachtergrond en ouderen.

Meld je aan als gast of als eetadres: www.eetmee.nl

Stichting Eet Mee De Bilt

Burgemeester Sjoerd Potters aan tafel bij zijn eerste Eet Mee-etentje in Maartensdijk

Stichting Eet Mee De Bilt

Een leuk en plezierig gesprek tussen Dirk Booij, Al HajAli Shibili en Brigitte van der Heijden

Stichting Eet Mee De Bilt

Gastvrouw Elly van der Kolk is er maar druk mee. Gelukkig had zij steun van Brigitte van der Heijden

 

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht