Bilthovense wordt verrast op haar 40ste verjaardag!

Diana en Patrick Ramkema Slot Zeist

Diana omringt door al haar vriendinnen op de foto voor Slot Zeist voor de limousine met chauffeur!

Afgelopen vrijdag is Diana Ramkema-Meershoek verrast met een dag vol bijzondere ervaringen voor haar veertigste verjaardag. De door haar vriendinnen georganiseerde dag is mede mogelijk gemaakt door dreams4you.nl. Deze stichting realiseert de laatste droom voor volwassenen met een levensbedreigende ziekte. Het benodigde geld is bij elkaar gebracht door kennissen, vrienden en familie. Voor Diana werd dit een Droomdag!

Ziekte van Huntington

Diana heeft een vergevorderd stadium van de ziekte van Huntington. Voor velen een onbekende ziekte. Ziekten als Parkinson, ALS en Alzheimer kennen we wel. Huntington is een combinatie van de symptomen van deze drie ziekten. Tot op de dag van vandaag is Huntington nog niet te genezen. Ondertussen wordt er heel hard gewerkt om deze ziekte tegen te gaan. Het Campagneteam Huntington is een van de vele organisaties die bezig zijn om fondsen te werven voor het onderzoek naar deze ziekte. Dit wordt onder andere gerealiseerd door de landelijke campagne ‘doodgezwegen.nl’.

Diana’s Droomdag

Rond het middaguur verzamelden de vriendinnen van Diana zich bij haar thuis voor een lunch. Inmiddels waren de nagelstyliste, de visagiste en de kapster aanwezig, die Diana voorbereidden op haar Droomdag. Helemaal in het nieuw gestoken werd zij naar de gereedstaande limousine gebracht en onderweg verrast met champagne en muziek.

Slot Zeist

Met de limousine is zij samen met haar vriendinnen naar het Slot Zeist gereden, waar Diana een professionele fotoshoot stond te wachten. Als verrassing was haar man Patrick Ramkema met een snelle sportauto naar Zeist getogen om ook met Diana op de foto te gaan. Aansluitend werd er nog geborreld in Brasserie Slot Zeist.

Mooie afsluiting

Aan het einde van de middag gingen zij met een prachtige ervaring richting Bilthoven, waar de dag werd afgesloten in Eetcafé Van Miltenburg, de plek waar tot haar verrassing de volgende dag haar verjaardag zou worden gevierd met familie en vrienden. Op deze avond ging Diana’s grootste droom in vervulling, een reis naar Curaçao, waar ze onder andere zal gaan zwemmen tussen de dolfijnen. Diana en Patrick bedanken alle mensen die deze Droomdag mogelijk hebben gemaakt.

Diana en Patrick Ramkema Slot Zeist

Fotograaf Arianne de Klerk druk bezig met de fotoshoot

Diana en Patrick Ramkema Slot Zeist

Patrick Ramkema verrast zijn Diana met een wel heel bijzondere sportauto

Diana en Patrick Ramkema Slot Zeist

Een laatste groepsfoto tussen de bomen rondom de vijver van Slot Zeist

Bilthovense wordt verrast op haar 40ste verjaardag!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht