Na regen komt zonneschijn

Leyense Bos Juni-Storm maisveld

De laatste buien trekken weg en maken plaats voor blauwe lucht boven het maisveld!

Vanmiddag toch nog even met de camera er op uit. Aan het eind van de middag trokken de buien uiteindelijk weg uit onze omgeving en klaarde het op. Dat levert mooie luchten op die je mooi kan zien in het Leyense Bos en wel op het maisveld bij de spoorlijn; een dankbaar onderwerp.

Leyense Bos Juni-Storm Maisveld

De laatste wolken trekken over

Na regen komt zonneschijn boven het maisveld

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht