Vlinderstruiken sieren onderdoorgang Leyenseweg

Leyenseweg Onderdoorgang met Vlinderstruiken

Leyenseweg de onderdoorgang staat vol met bloeiende Vlinderstruiken

Nog snel een foto gemaakt van de Vlinderstruiken bij de onderdoorgang van de Leyenseweg. Ze staan mooi te bloeien al merk je al dat het mooiste moment geweest is. De Vlinderstruiken staan aan beide zijden van de noordkant van de onderdoorgang.

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht