Lekker uitwaaien in de Westbroekse Zodden

Zodden Westbroek ausgustus storm

Het riet bewoog heftig heen en weer op de wind in de Zodden. De lucht dreigde, maar het bleef nagenoeg droog

Vandaag stond er een flinke wind. Een prima gelegenheid om het open veld op te zoeken voor een mooie foto. Het waaide lekker over de Westbroekse Zodden en de wind had flink vat op het riet. Het bleef nagenoeg droog vandaag. Heerlijk weer om een wandeling te maken in dit mooie gebied.

Zodden Westbroek ausgustus storm

De in de Zodden grazende schapen trokken zich weinig aan van de storm

Meer reportages van de Westbroekse Zodden bekijken? KLIK hier:

Zodden in mei

De eerste lentedag in de Zodden

Zonsondergang boven de Zodden

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht