Briljant voor Jan en Mien Wever-Schoonheijm: 65 jaar getrouwd

65-jarig huwelijk Wever-Schoonheijm De Bilt

Het echtpaar Jan en Mien Wever-Schoonheijm op de foto met locoburgemeester Madeleine Bakker-Smit

Vandaag was het precies 65 jaar geleden dat Jan en Mien Wever-Schoonheijm in het huwelijksbootje stapten. Op de vraag hoe ze elkaar hebben ontmoet, vertelt Mien dat haar nicht een oogje had op Jan zijn beste vriend….. Zo ontmoetten wij elkaar bij Dansschool Wildschut in Utrecht. Inmiddels delen zij een lang leven samen, waar ze lief en leed deelden en telt het gezin twee kinderen, drie kleinkinderen en zes achterkleinkinderen.

Jan en Mien hebben hun hele leven in De Bilt gewoond. “Wij woonden eerst bij de ouders van Jan,” vertelt Mien Wever-Schoonheijm. “Daarna kregen we ons eerste huis op de Beatrixlaan, waar we heel lang hebben gewoond. Dertien jaar geleden zijn we verhuisd naar de Vijverhof. We genieten nog steeds van het leven en gaan binnenkort weer samen op vakantie!”

Jan Wever was in zijn arbeidzame leven instrumentmaker. “Ik werkte in der tijd bij Instrumentenfabriek H.M. Smitt en later bij Godart-Mijnhardt N.V.. Dit bedrijf vestigde zich uiteindelijk op de Jan van Eijklaan, waarna het door diverse fusies onder verschillende namen bekend was. Toen ik met pensioen ging heette het Sensermedics, weet ik me nog te herinneren.”

Locoburgemeester Madeleine Bakker-Smit kwam het Briljanten bruidspaar persoonlijk feliciteren en werd getrakteerd op gebak!

65-jarig huwelijk Wever-Schoonheijm De Bilt

Natuurlijk was er gebak!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht