Genieten op Klompenpad het Zoddenpad

Klompenpad De Zodden

Op de Kanaaldijk die deel uitmaakt van het Zoddenpad kun je ook uitstekend fietsen

Deze zonnige dag leende zich perfect voor een mooie wandeling over het Zoddenpad. Het Zoddenpad is een van de vele klompenpaden. Prachtige wolkenluchten en een pittig zonnetje begeleidden ons onderweg. Puur genieten!

Klompenpad De Zodden

Dit schelpenpad maakt deel uit van Klompenpad het Zoddenpad

Klompenpad De Zodden

Petgaten en legakkers

Klompenpad De Zodden

De ganzen voelen zich prima thuis in dit gebied

Klompenpad De Zodden

De Taartpunt

Klompenpad De Zodden

Ook zwanen te over

Klompenpad De Zodden

Klompenpad De Zodden

Onderweg troffen we een nieuw bord aan over het Aardkundig monument

Klompenpaden

Klompenpaden zijn gemarkeerde wandelroutes over boerenland in de provincies Utrecht en Gelderland. Klik hier voor meer informatie over Klompenpaden.

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht