Feestelijke opening expositie Kunstkring BeeKk bij Rabobank

Samen voor De Bilt Rabobank Rijn en Heuvelrug Kunstkring BeeKk Expositie

Melanie Wissenburg van Rabobank Rijn en Heuvelrug opent de avond met een inleiding over kunst bij de Rabobank

Rabobank Rijn en Heuvelrug biedt een podium aan lokale kunstenaars van Kunstkring BeeKk. Gedurende drie maanden exposeren 16 leden van de Kunstkring hun werk in de kantoorruimte van Rabobank Rijn en Heuvelrug in Zeist.

Kunstenaars aan het woord

Tijdens de feestelijke opening van 26 september jl. kregen vier kunstenaars de gelegenheid te vertellen over hun werk en hun inspiratie. Armien Visser vertelde over etsen en textiel, terwijl Elisabeth Copijn uitleg gaf over haar keramiek werken. Annemieke Keijzer nam de luisteraars mee in de wereld van de fotografie. Tot slot legde Sascha Hacksa met bezieling uit hoe haar glaskunstwerken tot stand komen met de glasfuse techniek. Onder het genot van een hapje en een drankje kon het publiek de collectie bezichtigen en in gesprek gaan met de aanwezige kunstenaars.

Kunst verbindt mensen

“Kunst biedt een blik op de wereld, en de tijd waarin wij leven. De Rabobank beschouwt kunst als barometer van de maatschappij”, zo vertelt Melanie Wissenburg, accountmanager Private Banking van de Rabobank. “Daarnaast draagt Rabobank Rijn en Heuvelrug graag bij aan de lokale leefomgeving. We willen een ontmoetingsplek zijn voor lokale initiatieven. Met deze prachtige expositie kunnen we deze twee met elkaar verbinden”.

Samen

De samenwerking tussen Kunstkring BeeKk en Rabobank Rijn en Heuvelrug kwam tot stand tijdens de Beursvloer De Bilt 2018, georganiseerd door Samen voor De Bilt. Deze netwerkorganisatie brengt bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties bij elkaar, om maatschappelijke betrokkenheid in gemeente De Bilt te bevorderen.

Samen voor De Bilt Rabobank Rijn en Heuvelrug Kunstkring BeeKk Expositie

Voorzitter Kunstkring BeeKk Joke van der Molen vertelt over de kunstkring

Samen voor De Bilt Rabobank Rijn en Heuvelrug Kunstkring BeeKk Expositie

Armien Visser is mede-oprichter van BeeKk vertelt over haar loopbaan als kunstenaar en de haar gebruikte technieken

Samen voor De Bilt Rabobank Rijn en Heuvelrug Kunstkring BeeKk Expositie

Toen was het de beurt aan Elisabeth Copijn. Zij is ceramiste en vertelt vol passie over haar kunstwerken

Samen voor De Bilt Rabobank Rijn en Heuvelrug Kunstkring BeeKk Expositie

Fotograaf Annemieke Keijzer gaat graag de natuur in en door de toepassing van diverse technieken krijgen haar foto’s een bijzondere uitstraling

Samen voor De Bilt Rabobank Kunstkring BeeKk Expositie

Sascha Hacksa vertelt over de geheimen van de glaskunst en dat de techniek op zich al een uitdaging is

Samen voor De Bilt Rabobank Kunstkring BeeKk Expositie

In de spreekkamers zijn exposities ingericht. Hier het werk van Jur Fontein

Samen voor De Bilt Rabobank Kunstkring BeeKk Expositie

Ook in deze spreekkamer kunstwerken


 

 

 

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht