Gilde Personeel gaat elektrisch!

Gilde Personeel gaat Elektrisch met VW Up

Erwin Wever neemt de Volkswagen E-Up in ontvangst uit handen van Eric de Rooij inclusief bijbehorende oplaadsnoer

Ook Gilde Personeel neemt het milieu serieus. “Bij de aanschaf van onze volgende auto’s stond vast: het wordt een elektrische!” vertelt Erwin Wever directeur van Gilde Personeel. “Vandaag konden we onze nieuwe aanwinst ophalen.

Elektrisch

Wij zijn een lokaal uitzendbureau en komen zelden buiten de provincie. De 100% elektrische Volkswagen E-Up heeft voor ons een prima actieradius en is daarom een perfecte keus. Bovendien rijdt de E-Up fantastisch en wordt ingezet als onze team-auto. Vanzelfsprekend wordt de Volkswagen E-Up door Autobedrijf De Rooij geleverd. We waarderen hun service en werken al jaren goed samen op het gebied van automobiliteit!”

Over Gilde Personeel

Gilde Personeel is een lokaal uitzendbureau voor diverse branches zoals schoonmaak, horeca, groen, bouw, techniek en infra. “Ook voor administratief- of secretarieel medewerkers kunnen bedrijven bij ons terecht”, aldus Erwin. “We zijn doorlopend op zoek naar mensen die willen aanpakken in een voltijdsbaan of voor enkele uren in de week. Ook komen we graag in contact met bedrijven die op zoek zijn naar personeel. Laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag! Bel 030 633 8672, kijk op www.gildepersoneel.nl of mail ons via info@gildepersoneel.nl.”

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht