Aankondiging Mini Kerstmarkt 2019!

MENS De Bilt MInikerstmarkt

Ook deze editie van de Mini Kerstmarkt zal weer een gezellige en gemoedelijke sfeer uitstralen

Aanstaande dinsdag 10 december 2019 tussen 15.00 en 18.00 uur vindt voor het vijfde jaar de Mini Kerstmarkt plaats. Servicecentrum van MENS De Bilt is dan omgetoverd tot een gezellige markt met allerlei leuke (zelfgemaakte) creaties, cadeauartikelen, een weggeeftafel, live muziek, warme chocolademelk en glühwein.

Opbrengst naar goede doelen

Ook dit jaar gaat de opbrengst weer naar de door verkopers zelf gekozen goede doelen o.a.: Ouderen gemeente De Bilt, School op Bali voor kinderen met Down Syndroom, de Wereldwinkel, Stichting Het Vergeten Kind, het Nationaal Ouderenfonds, Kika, Baritméus en Stichting Poezensnuitjes. Ook de bekende kraampjes van Reinaerde en Zideris zullen er weer staan.

Stampottenbuffet!

Voor wie er na afloop nog even gezellig wil blijven is er aansluitend een Stampottenbuffet in restaurant Bij de Tijd. Vooraf aanmelden via info@restaurantbijdetijd.nl of telefonisch 06-23216723. De kosten zijn € 12.50 per persoon.

Tot ziens op dinsdag 10 december 2019!
Prof. Dr. P.J.W. Debijeweg 1, 3731 MA De Bilt

De Mini Kerstmarkt is een initiatief van MENS De Bilt (Meedoen en Samen).
 Maatschappelijke ondersteuning in de zes kernen www.mensdebilt.nl.

KLIK hier voor een eerdere editie van de Mini Kerstmarkt en proef de sfeer.

MENS De Bilt MInikerstmarkt

Een enorme keus aan zelfgemaakte cadeau’s

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht