Geen voetbal maar ‘Bingo!’

Rabobank FC De Bilt Bingo ouderen

Een volle zaal met enthousiaste deelnemers

In het clubhuis van FC De Bilt zat de sfeer er afgelopen vrijdag goed in. Deze keer waren het geen voetballers maar hoorde je regelmatig ‘Bingo!’. In het kader van het vergroten van de maatschappelijke betrokkenheid organiseerde FC De Bilt – waarbij voorzitter Rob Florie het voortouw had genomen – in samenwerking met FC Utrecht een bingomiddag voor ouderen. Hoofdsponsor Rabobank Rijn en Heuvelrug verleende hun medewerking en Stichting Met je Hart De Bilt zorgde onder andere voor het vervoer. MENS De Bilt hielp mee met de organisatie van dit in alle opzichten geslaagde evenement.

De middag startte met een korte warming-up begeleid door fysiotherapeut Frans Poot; het speelde zich immers af op een sportcomplex. Veel gelach en gemompel maar alle ouderen deden mee! Daarna begon de bingo met de eerste ronde én met vele leuke prijzen. De bingo-rondes werden onderbroken voor een kop soep en een broodje kroket dat door Cafetaria De Rooy beschikbaar was gesteld. De ouderen waren erg enthousiast en de bijzondere prijzen van onder andere FC Utrecht vonden deze middag nieuwe en trotse eigenaren. De Stichting Met je Hart – die zich lokaal inzet voor de bestrijding van eenzaamheid onder ouderen – is erg blij met het bingo-evenement. De ouderen hebben deze middag enorm genoten!

Rabobank FC De Bilt Bingo ouderen

De middag startte met een korte warming-up begeleid door fysiotherapeut Frans Poot

Rabobank FC De Bilt Bingo ouderen

De wedstrijdleiding aan het werk

Rabobank FC De Bilt Bingo ouderen

Zeer geconcentreerd werden de bingokaarten ingevuld

Rabobank FC De Bilt Bingo ouderen

De deelnemers waren erg enthousiast en de bijzondere prijzen van onder andere FC Utrecht vonden deze middag nieuwe en trotse eigenaren

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht