Genoeg water in het Leyense bos

Water in het Leyense Bos. Foto Joyce Reimus

Water in het Leyense Bos.

Lekker wandelen zodra het even droog is. En dan is het van links naar rechts springen op de paden, want die staan vol grote plassen met lekker modderige randen. Let ondertussen wel even op het prachtige beeld dat de bomen, weerspiegeld in het water, geven.

Na een lange periode van droogte, lijkt er nu wel weer genoeg water in het bos te staan. De vogels kwinkeleren er lustig op los. Ja hoor, het is lente!

Water in het Leyense Bos. Foto Joyce Reimus

Prachtig, die bomen weerspiegeld in het water.

Water in het Leyense Bos. Foto Joyce Reimus

Vergeet niet te kijken!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht