OVER ONS

Oog op Zeist

Hans Lebbe (foto: Mel Boas)

Fotografen Hans Lebbe en Joyce Reimus willen met dit fotoblog de gemeente De Bilt in beeld brengen en op deze manier bijdragen aan de verbinding van de inwoners van de gemeente De Bilt.

Hans Lebbe is al meer dan 30 jaar professioneel fotograaf, gespecialiseerd in portretten, evenementen, bedrijfsreportages en architectuur. Hij is geboren en getogen in Zeist, maar sinds 2015 woonachtig in Bilthoven. “Mijn werk voor DeBiltinBeeld.nl is een uitgelezen kans om de gemeente en haar bewoners te leren kennen en tegelijkertijd mijn passie en creativiteit de ruimte te geven.”

Naast DeBiltinBeeld.nl runt Hans Lebbe het bedrijf HLP images. Bezoek www.HLPimages.nl voor meer voorbeelden van zijn werk en neem contact via deze link of via 06 25 05 10 84 voor vragen, opdrachten of offertes.

Portret Joyce OODB

Joyce Reimus (foto: Hans Lebbe)

Joyce Reimus is socioloog en werkt als docent bij de Universiteit Utrecht. Daarnaast werkt zij als vrijwilliger met veel plezier samen met Hans aan de dagelijkse totstandkoming van fotoreportages en verhalen op OogopDeBilt.nl.

“Fotografie is mijn hobby. Ik vind het erg leuk om het sociaal-culturele leven van onze gemeente beter te leren kennen door dit in beeld te brengen en er verhalen over te schrijven. Daarnaast hou ik van fietsen en wandelen in de natuur. Onderweg maak ik dan mooie foto’s die voor veel inwoners van de gemeente heel herkenbaar zijn of soms ook compleet nieuw en waar zij via DeBiltinBeeld.nl van kunnen genieten.”

DeBiltinBeeld.nl vormt een onderdeel van HLP images.