Heeft U ons fotoboek al bekeken?

Ter gelegenheid van het 1-jarig bestaan van ons vorige fotoblog OogopDeBilt.nl hebben wij in der tijd een prachtig fotoboek uitgegeven. Meer dan 200 foto’s die een gevarieerd beeld geven van onze gemeente. Een mooi cadeau, helemaal GRATIS voor U! Lees verder om te zien hoe u dit digitale boek in uw bezit kunt krijgen. 

Wat is er in dit fotoboek te zien?

Aan bod komen de dorpskernen, het landschap, landgoederen en buitenplaatsen, politiek en bestuur, zorg en welzijn, milieu, bedrijfsleven, sport en ontspanning, kunst en cultuur, markten, traditionele feesten en bijzondere evenementen. Ruim 200 prachtige foto’s die samen een gevarieerd beeld opleveren van een jaar gemeente De Bilt, van Oost- tot Westbroek en daarmee ook van een jaar OogopDeBilt.nl, lokaal verbinden door lokaal verbeelden.

Hoe kunt u dit fotoboek in uw bezit krijgen?

U kunt het boek bekijken door dit in de iBooks winkel op te halen. Het is dan wel nodig de iBooks App te installeren. Dat kan bijvoorbeeld via deze link.

Daarna kunt u het boek vinden door bijvoorbeeld in het zoekscherm van de App in te tikken “van oost tot westbroek”. Het boek komt dan voor en u kunt het daarna downloaden.

Een andere mogelijkheid is ons boek via deze link te bekijken.

We wensen u veel kijkplezier toe en horen natuurlijk graag uw reactie!

En, o ja, geef DeBiltinBeeld.nl een “vind ik leuk” op onze facebookpagina. Zo helpt u ons in de lucht te blijven. Alvast hartelijk bedankt voor uw steun!

Hans Lebbe en Joyce Reimus

Fotografen en redactie DeBiltinBeeld.nl

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.