Nieuwjaarsborrel Eetcafé Van Miltenburg

Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel Eetcafé Van Miltenburg heel gezellig

Traditiegetrouw is Eetcafé Van Miltenburg de eerste Nieuwjaarsborrel van het jaar. Ook dit jaar weer was het gezellig druk. Velen waren naar Van Miltenburg toegekomen om elkaar een mooi jaar toe te wensen. Iedereen was op een of andere manier vertegenwoordigd, trouwe bezoekers, biljarters, bridgers, politiek en ondernemers. Vele ontmoetingen met bekenden of juist onbekenden. 

Ook traditie is, dat Jan-Willem nog één rotje afsteekt om het jaar in te luiden.

Een gezellig samenzijn

Bekenden ontmoeten

Samen een potje drinken

Janneke aan de tap

Gelukkig nieuwjaar!

Even samen op de kiek

Jan-Willem kondigt het rotje aan en wenst iedereen veel geluk in 2017

Beste een heel aardig rotje

ooooooohhhhhh!

Even een filmpje voor internet

Ook Jan-Willem is beste tevreden over zijn rotje

Weer snel naar binnen, want het was best fris buiten

Verder met ontmoeten en nieuwjaarswensen

Proost mannen!

Even bijpraten

Irma zorgde voor de lekkerste hapjes

Nieuwjaarsborrel Eetcafe Van Miltenburg

Kortom, een geslaagd evenement!

Nieuwjaarsborrel Eetcafé Van Miltenburg

DeBiltinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl delen via Facebook mag wel, graag zelfs! ©2017 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Annemieke
    3 januari 2017 op 14:36

    Een gezellig samenzijn bij Van Miltenburg, een goed begin van 2017.

  • Laat een reactie achter