Geesina schittert onder donker wolkendek

Molen Geesina Groenekan met Onweersbui

Geesina schittert onder donker wolkendek

Vanmiddag kon je Molen Geesina aan de Ruigenhoekse dijk in Groenekan niet zomaar even voorbijfietsen. Wat een schitterend plaatje: de molen, fel uitgelicht door de zon met daarboven een dikke, donkere lucht. Gerommel in de verte. Yess! Onweer!

Molen Geesina

Molen Geesina Groenekan met Onweersbui

Het klaarde snel weer op

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht