Heidemeertje in de sneeuw. Mooi!

Heidemeertje in de sneeuw

Vanochtend lag Bilthoven weer onder een dun laagje sneeuw. Bij het Heidemeertje konden we er een paar mooie foto’s van maken. Het Heidemeertje blijkt in alle jaargetijden fotogeniek!

Heerlijk fris weer voor een wandeling. Een laagstaand zonnetje bracht nog wat licht en vrolijkheid. Terwijl we rond het meertje wandelden, werden we begeleid door tromgeroffel van spechten. Leuk!

Bekijk de foto’s van het Heidemeertje in de sneeuw

Wolken en bomen weerspiegeld in het Heidemeertje

Heidemeertje in de sneeuw

‘Sneeuwschotsen’  op het Heidemeertje

Ook in de winter kun je hier fijn de hond uitlaten

Ook het stukje heide met vliegdennen heeft nu een winterse uitstraling

Heidepark in de winter

De heide is bedekt met een dun laagje sneeuw

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.