Heeft u de borden al gezien? GILDE Personeel zoekt jou!

Gilde Personeel

Gilde Personeel Erwin Wever en Kimberly van Schaik bij een van de driehoekborden

Traditioneel is het voorjaar dé periode dat veel mensen aan het werk kunnen. Van jong en zeker ook tot oud maakt dan een grote kans op een baan. Gilde Personeel zet zich in voor de groep die zijn vak verstaat, maar ook voor diegenen die van aanpakken weten en aan het werk willen! Velen gingen hen voor, want ook in 2016 hielp GILDE Personeel velen aan een leuke baan!

In de voorjaarsperiode is GILDE vooral op zoek naar personeel in het groen. “Het hoeven niet perse opgeleide hoveniers te zijn, maar ook mensen die in deze sector graag aan de slag willen zoeken we,” aldus Kimberly van Schaik van GILDE Personeel. Bovendien zijn schilders dan ook een veel gevraagd beroepsgroep. Daarnaast worden er weer veel evenementen georganiseerd, waarbij veel handen nodig zijn. “Een ideale periode om bij ons langs te komen en je CV bij ons achter te laten,” vult Erwin Wever aan. ‘’Binnenkort kunnen wij de vraag niet meer aan!”

Aanpakkers gevraagd

Of je nu een vak heb geleerd of dat je een vak wil leren en bovendien een aanpakker bent, dan heeft GILDE Personeel een job voor je. Dat geldt ook voor ouderen. “Ook ouderen kunnen wij heel goed plaatsen op divers gebied. Onze oudste collega is 64 lentes jong!” vertelt Kimberly.

Laagdrempelig

GILDE Personeel is een laagdrempelige organisatie. Je kan bij hen gewoon een afspraak maken en met je CV langskomen. Zij gaan dan direct aan de gang om geschikt werk voor je te vinden. “Je hoeft beslist niet meer op de bank te zitten!” zegt Erwin. “De economie trekt aan en wanneer iemand wil werken is er praktisch altijd iets te vinden. Naast de groensector en de bouw, hebben we ook mensen nodig voor magazijn werk en andere logistieke banen.”

Eén team

Werken via GILDE Personeel is ook nog eens leuk. “Wij organiseren regelmatig borrels op vrijdagmiddag met onze mensen,” vertelt Erwin. “Je bent bij ons echt geen nummer, je hoort simpelweg bij Team Gilde en wij zullen er alles aan doen om de mensen aan ons te binden.”

Ook naast studie of ‘halve’ baan

Kortom, maak een afspraak en kom langs voor een gesprek. Wedden dat GILDE een job voor je heeft! GILDE Personeel kan en wil graag mensen hebben die willen werken! Ook als je naast bijvoorbeeld een studie of een andere parttime job, af en toe wat dagen beschikbaar hebt voor werk, ben je bij GILDE aan het goede adres.

Bel Gilde Personeel voor een afspraak 030 633 8672

Of verstuur je CV via de website. www.gildepersoneel.nl

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.