Heerlijk nazomeren in het van Boetzelaerpark

Heerlijk nazomeren in het van Boetzelaerpark

De herfst is begonnen, maar wat hebben we toch nog een heerlijke zonnige dagen! In het van Boetzelaerpark genieten de mensen van het zonnetje, de eendjes, de blaadjes en de schitterende kleuren die zich hier en daar al duidelijk manifesteren.

Nazomeren: lekker warm in het zonnetje op een bankje in het van Boetzelaerpark

Een van de vele leuke nestkastjes in het park tussen de herfstbladeren

Bij de ingang van het van Boetzelaerpark even knuffelen met de hond

Nazomeren in het van Boetzelaerpark

Zelfs dit nieuwsgierige brandrode koetje geniet van de nazomerse herfstsfeer in de weide van het van Boetzelaerpark, met op de achtergrond Huize Sandwijck aan de Utrechtse weg

De duiventoren heeft al heel wat seizoenen meegemaakt, hij is in 1832 gebouwd

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht