Running De Bilt 2017 Succes!

Running De Bilt

Start Running De Bilt 2017 door wethouder Ebbe Rost van Tonningen

Vandaag vond voor de eerste keer Running De Bilt plaats. Een hardloopevenement met als middelpunt HF Witte. Start, finish, verzorging, inschrijving, alles vond plaats rond het dorpshuis van De Bilt. Wij waren er bij toen de kidsrun startte met de 1 kilometer. Het weer hielp bovendien erg mee, het was een zonovergoten evenement! Op naar 2018!

Na de kidsrun van 1 kilometer voor jongens en meisjes van 4 t/m 8 & van 9 t/m 12 jaar, startte de 2 kilometer voor kinderen tussen de 13 en 16 jaar. De jongens en meisjes werden gestart door wethouder Ebbe Rost van Tonningen, die de helaas door ziekte getroffen wethouder sport Madeleine Bakker-Smit verving.

Tegen twaalven was het de beurt aan de volwassenen die zich konden inschrijven voor de 5 of 10 kilometer. Het rondje van de kinderen was in de bebouwde kom, wat het een extra dimensie gaf aan de kidsrun. De volwassenen liepen een rondje (of twee), om de Hooge Kampse Plas.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement en was best tevreden over het aantal inschrijvingen voor dit eerste evenement. Op naar volgend jaar.

Een rondje door de bebouwde kom van De Bilt

Veel ouders rende het rondje mee met de kids

Met een ferme sprong over de finish

Voor iedere deelnemer een medaille!

De nummers 1, 2 en 3 van de meiden 9 t/m 12 jaar op de 1 kilometer

En de mannen ook op de kiek met de wethouder en Jack van der Walle, voorzitter Running De Bilt

Tijdens de wedstrijd waren veel vrijwilligers aan het werk. Het Rode Kruis, Verkeersregelaars en ook leden van de scoutinggroep Ben Labre

Na afloop ook een banaan en een flesje water om alle tekorten aan te vullen

Running De Bilt 2017 Succes!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.