Koningsspelen 2017 De Bilt staat bol van de actie

Koningsspelen

De start van de Koningsspelen De Bilt met een massale warming-up

Vandaag werden de traditionele Koningsspelen gehouden. In De Bilt werden de spelen door  twee studenten van het MBO georganiseerd in samenwerking met de Buurtsportcoaches van MENS De Bilt. Daarnaast waren vele sportclubs uit De Bilt aanwezig en organiseerden diverse onderdelen op de spelen.

Voor maar liefst zes basisscholen werden er op deze dag meerdere activiteiten georganiseerd. Voor groep 5 en 6 zal dit in het kader staan van instuifactiviteiten, voor groep 7 en 8 waren er sportclinics,  gegeven door sportbonden en -verenigingen.

Ze hadden er zin in!

Lijnbal, een leuk onderdeel van de dag

Schooljudo gaf een clinic voor groep 7 en 8. Eerst maar eens even leren vallen

Vasthouden!

Het zag er allemaal stoer uit!

Dat gold ook voor deze dames en heren

Missen! Was vijftien keer opdrukken

Ook een springkussen parcours hoorde tot de spelen

Knotshockey een te knotsgek spel

Sommige van deze heren bleven de rest van de dag gewoon lekker hangen

Een onverwachte wending. Appels uit een teil met water vissen, zonder handjes

De kruiwagenrace

Ook volwassenen hadden zich gezellig uitgedost voor de spelen

Zin in? Yeaaaaah!

Koningsspelen 2017 De Bilt staat bol van de actie

 

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.