Open dag Voedselbank De Bilt goed bezocht

Voeddselbank De Bilt hield Open dag

Voeddselbank De Bilt hield Open dag

Afgelopen zaterdag organiseerde Voedselbank De Bilt een open dag in haar pand aan de Molenkamp 48. Iedereen kon die dag met eigen ogen zien hoe de Voedselbank werkt. Er werd van deze mogelijkheid goed gebruikt gemaakt gezien het aantal bezoekers. Geïnteresseerden werden ontvangen door de vrijwilligers van Voedselbank De Bilt. Zij deden rondleidingen en gaven antwoord op vragen. 

Voor toegang tot de open dag werden bezoekers gevraagd een symbolische bijdrage te leveren in de vorm van een houdbaar product. Dit bleek een schot in de roos en aan het eind van de open dag waren er drie volle kratten levensmiddelen verzameld, waarmee de voedselpakketten kunnen worden aagevuld.

Financiële nood

Voedselbank De Bilt geeft in de gemeente zo’n 70 voedselpakketten uit aan gezinnen in financiële nood. De hulp bestaat uit het wekelijks verstrekken van een zo gevarieerd mogelijk voedselpakket. Naast de uitgifte van voedselpakketten aan mensen die onder de armoedegrens leven, wordt hiermee ook verspilling van voedsel tegengegaan. Voedselbank De Bilt is uiteraard ook blij met een financiële ondersteuning. Lezers die Voedselbank De Bilt een warm hart toedragen, kunnen een donatie doen op IBAN: NL81 RABO 0139 2416 12 t.v.n. Voedselbank De Bilt.

Meer informatie is te vinden op www.voedselbankdebilt.nl

Theo en Luc van Voeddselbank De Bilt beantwoorden veel vragen van de geïnteresseerden

Er ontstonden goed gesprekken

Bezoekers namen ook levensmiddelen mee voor de voedselbank

De nog maar voor kort benoemde nieuwe voorzitter van Voedselbank De Bilt Jolanda van Hulst-Mazirel was ook druk in de weer tijdens de open dag

André (secretaris) wa ook druk bezig met het verschaffen van informatie

Ook Joanne Penning, directeur Samen voor De Bilt kwam een kijkje nemen op deze dag

Open dag Voedselbank De Bilt goed bezocht

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.