Westbroek, een dorp om trots op te zijn!

Westbroek Molen De Kraai Kombord De Bilt

Westbroek Molen De Kraai Kombord De Bilt

Als je vanaf de Kooijdijk de burg. Huydecoperweg op fietst, richting Westbroek, krijg je deze schitterende entree. Molen, schaapjes, groene weide, zo begint de bebouwde kom van Westbroek. Een dorp om trots op te zijn!

Westbroek, een dorp om trots op te zijn!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.