Zomerconcert met KBH op Beerschoten

Zomerconcert 2019 Beerschoten

Het weer was ronduit zomers tijdens het concert

Vandaag vond alweer het laatste Zomerconcert plaat in de serie van drie. De Koninklijke Biltse Harmonie was ook op volle sterkte aanwezig met de Melodie Percussie Groep en het Groot Harmonieorkest, o.l.v. de dirigenten Marcel Heinen en Vincent van den Bijlaard. Ook werd het Zomerconcert luister bijgezet door ‘The Dreams’ het zangduo uit Maartensdijk bestaande uit Marie Louise en Joyce Geurtsen. Het weer was zomers! Een zonovergoten Beerschoten vormde het decor voor prachtige uitvoeringen.

Beide orkesten verzorgden gezamenlijk het optreden deze middag. Zij brachten een afwisselend en wervelend programma. Het programma werd onderbroken door een pauze voor het nuttigen van een ijsje of een lekker gekoeld drankje.

Zomerconcert 2019 Beerschoten

De slagwerkers van de Melodie Percussie Groep zorgde voor een stevig ritme

Zomerconcert 2019 Beerschoten

Het publiek geniet met volle teugen

Zomerconcert 2019 Beerschoten

Alle voorspellingen ten spijt, het was écht ijs-weer

Zomerconcert 2019 Beerschoten

De trompetist van beeldhouwer Jits Bakker blies ook een toontje mee

Zomerconcert 2019 Beerschoten

‘The Dreams’ stonden ooit in de finale van ‘The Winner Is’ en zongen de sterren van de lucht met ‘River Deep Mountain High’

Zomerconcert 2019 Beerschoten

Meeklappen op Uptown Funk

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht