Gezellig feest bij Tennisvereniging TOSS

TV TOSS Bilthoven Biltse Recreatieve Tennisweek-borrel

Het was erg gezellig op het terras van TV TOSS. De aanwezigen genieten van de zang van Anna en Kika

Tijdens de 23e Biltse Recreatieve Tennisweek had Tennisvereniging TOSS een gezellig feest georganiseerd. Alle clubleden en de tennissers die deze avond op de baan van TOSS het toernooi speelden waren meer dan welkom.

Het weer zat mee, bewolkt maar droog! Bovendien was er live muziek verzorgd door Anna die samen zong met haar dochter Kika. Zij bouwden een heerlijk sfeertje. Ook werd er een verloting gehouden met leuke prijzen en als hoofdprijs een diner voor twee!

TOSS

TOSS dat staat voor Tennis Our Special Sport, bestaat in 2019 50 jaar. Een der leden vertelde, dat er op Tennispark Brandenburg al meer dan 80 jaar tennis wordt gespeeld. “Het zijn mogelijk wel de eerste banen in Bilthoven,” vertelde hij. “Tennisverenigingen zoals Meijenhage en Helios zijn ooit op dit park begonnen.” Tennispark Brandenburg is fraai gelegen, verscholen tussen het groen, achter het zwembad Brandenburg. Het park bestaat uit drie van verlichting voorziene Tennisrood® all weather banen, die gedurende het gehele jaar door de leden van TV TOSS bespeeld worden.

TV TOSS Bilthoven Biltse Recreatieve Tennisweek-borrel

Anna en Kika zorgden voor een lekker sfeertje

TV TOSS Bilthoven Biltse Recreatieve Tennisweek-borrel

Een avond vol gezellige ontmoetingen

TV TOSS Bilthoven Biltse Recreatieve Tennisweek-borrel

Anekdotes en leuke verhalen

TV TOSS Bilthoven Biltse Recreatieve Tennisweek-borrel

Voorzitter John van der Lans had het er maar druk mee-

TV TOSS Bilthoven Biltse Recreatieve Tennisweek-borrel

De beide jongedames mochten de lootjes trekken

TV TOSS Bilthoven Biltse Recreatieve Tennisweek-borrel

Een van de leuke prijzen

TV TOSS Bilthoven Biltse Recreatieve Tennisweek-borrel

De gelukkige winnaar van de hoofdprijs: een diner voor twee!

TV TOSS Bilthoven Biltse Recreatieve Tennisweek-borrel

Voorafgaand werden de BRT-wedstrijden gespeeld onder een wel heel spannend luchtje

Ongedwongen en recreatief

TV TOSS is niet aangesloten bij de KNLTB, neemt dus ook niet deel aan competitietennis en kent geen jeugdafdeling. De leden zijn uitsluitend recreatieve tennissers, die hun sport in een vriendelijke en ongedwongen sfeer willen beoefenen. Op maandagavond, dinsdagavond, woensdagmorgen, donderdagavond en zondagmorgen komen de meeste leden tennissen. In principe wordt dan om het half uur gewisseld (getost). Overigens op alle dagen van de week kan getennist worden. Wie komt, tennist mee: er is geen afhangsysteem. Gedurende het gehele jaar worden regelmatig onderlinge toernooien georganiseerd, waaronder de vermaarde voorjaarscompetitie. Nieuwe leden met tenniservaring zijn van harte welkom.

Banen huren

Voor niet-leden bestaat de mogelijkheid om een baan te huren voor het (verlengde) zomerseizoen van 1 april–1 oktober (of 1 november), het (verkorte) winterseizoen van 1 oktober (1 november) –1 april, of voor het gehele jaar. Het park beschikt over een gezellig clubhuis met toilet- en douchefaciliteiten en een groot overdekt en verwarmd terras.

Kom eens langs

Wanneer je de sfeer eens wil proeven (al of niet met racket), ben je van harte welkom op bij voorkeur een van de clubavonden of –ochtenden, liefst na een aankondiging bij een van de bestuursleden, zodat voor een goede opvang gezorgd kan worden. Nadere inlichtingen kunnen eveneens via de mail of telefonisch bij de bestuursleden ingewonnen worden.

Meer informatie is te vinden op de website van TV TOSS.

Het adres van tennispark Brandenburg is Talinglaan 8, 3721 EA Bilthoven, achter de WVT.

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht