Gilde Personeel Bouwvak BBQ 2017!

Gilde Personeel Bouwvak Barbecue

Gilde Personeel Bouwvak Barbecue allemaal verzamelen!

Vrijdagavond was het gezellig druk op Larenstein. Gilde Personeel hield haar jaarlijkse ‘Bouwvak Barbecue’. Ruim 85 personeelsleden van Gilde Personeel kwamen af op de bbq om gezellig met elkaar te eten en een drankje te drinken. Gilde Personeel vindt het heel belangrijk dat ook uitzendkrachten zich verbonden voelen aan de club waarvoor zij werken. “Verbondenheid is onze slogan en dat willen we op allerlei manieren laten voelen aan onze mensen,” vertelt Erwin Wever van Gilde Personeel. “Elke week hebben we een werkmansborrel en één keer in het jaar een volledig verzorgde ‘Bouwvak barbecue’ net voor de bouwvakvakantie. Het is leuk dat vanavond er zo veel medewerkers zijn gekomen; 85 van de ruim 100 werknemers!”

Het was ongelooflijk. De hele dag had het geregend en af en toe behoorlijk hard. Maar op het moment van de start van de barbecue was het droog en heerlijk weer met volop zonneschijn. Eetcafé Van Miltenburg had gezorgd voor de een overheerlijke barbecue met de heerlijkste producten. Verse friet, hamburgers, verse worst, hun onovertroffen saté, vele lekkere salades en een vers gebakken stukjes brood vielen de aanwezigen ten deel. Kortom, smullen! En dat deden ze. Na een week hard werken is zo’n barbecue een fantastische belevenis. Ook de muziek was geweldig en geregeld door DJ Olivier, die tijdens de Zeepkistenrace ook de muziek verzorgde. Het was nog lang onrustig op Larenstein. Volgend jaar weer? Een daverend ‘JA’ viel ons ten deel.

Gilde Personeel Bouwvak Barbecue

Directeur Erwin Wever (rechts) brengt een toast uit op al zijn medewerkers

Gilde Personeel Bouwvak Barbecue

De koks van Eetcafé Van Miltenburg maken de lekkerste versnaperingen

Gilde Personeel Bouwvak Barbecue

Uit de wind en in de zon; even genieten

Gilde Personeel Bouwvak Barbecue

Lekker eten en even bijpraten

Gilde Personeel Bouwvak Barbecue

Ook verse frietjes stonden op het menu

Gilde Personeel Bouwvak Barbecue

Een heerlijk buffet met de beste pindasaus in midden Nederland

Gilde Personeel Bouwvak Barbecue

Het Gilde Personeel-doek hield iedereen uit de wind en Zorgde voor de juiste sfeer

Op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar werk? En jouw ambitie ligt in de bouw, techniek, infra of misschien wel in het groen, dan ben je bij GILDE Personeel op de juiste plek. Er is op dit moment veel vraag naar zowel vakkrachten als aanpakkers.

Erwin Wever van GILDE Personeel hierover: “We merken dat de economie weer aantrekt, zeker als het gaat om technische beroepen. Maar ook aanvragen voor het aankomende schilders seizoen en voor bijvoorbeeld groenprojecten nemen steeds meer toe. Kortom, mensen gevraagd!”

Wat zoeken jullie concreet? Kimberly van GILDE Personeel hierover: “In de bouw zijn wij per direct opzoek naar stukadoors en vooral schilders! In de techniek zijn dit bijvoorbeeld elektriciens maar ook de hulpmonteurs voor in de installatietechniek. We merken dat de vraag steeds groter wordt naar deze vakmensen.”

“Wat infra betreft gaat het vooral om grondwerkers, als ze dan ook nog ervaring hebben met riool aansluiten kunnen we ze snel aan het werk zetten.” aldus Erwin. “En in het groen zijn wij doorlopend op zoek naar groenvoorzieners & hoveniers” vult Kimberly aan. “Het seizoen hiervoor is nú en dat is duidelijk te merken.”

Kortom, GILDE Personeel kan en wil graag mensen hebben die willen werken! Ook als je naast bijvoorbeeld een studie af en toe wat dagen beschikbaar bent voor werk!

Bel voor een afspraak 030 633 8672 Of verstuur je CV via de website. www.gildepersoneel.nl
P.C. Staalweg 70, 3721 TJ Bilthoven (Larenstein)

Gilde Personeel Bouwvak BBQ 2017!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht