Nazomeren op landgoed Beukenburg en het Leyense bos

Nazomeren op landgoed Beukenburg

Het is een mooie tijd, de nazomer. Een beetje zomer en ook al een beetje herfst. Zonnebloemen, korenbloemen, anemonen, springbalsemienen en leeuwenbekjes. Er bloeit nog zo veel. Maar er zijn ook al bessen en rijpe bramen, elfenbanken, rozebottels en spinrag! Ga lekker dat bos in en kijk je ogen uit!

Bramen, rood en rijp

Herfstanemonen, teer en elegant

Springbalsemienen worden druk bezocht door bijen

Ook uitgebloeide bloemen kunnen mooi zijn, hier met spinrag

Frisse, kleine zonnebloemen langs het korenveld

Korenbloemen bloeien ook nog steeds. Wat een prachtige kleur blauw!

Leeuwebekje

Kleine rozebottels

Nazomeren op landgoed Beukenburg en het Leyense bos

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht