Kerstzaalvoetbaltoernooi in HF Witte

Kerstzaalvoetbaltoernooi

Het winnende doelpunt in de maak tijdens de finale Kerstzaalvoetbaltoernooi meiden groep 7 en 8 tussen de Julianaschool en de Theresiaschool

Vandaag was de tweede dag van het Kerstzaalvoetbaltoernooi in HF Witte. Een kleine 150 teams van basisscholen uit gemeente De Bilt hebben zich ingeschreven voor dit tot en met morgen durende zaalvoetbaltoernooi. Vandaag waren het onder andere de meiden uit groep 7 en 8 die om de bokaal streden.Er werd telkens 8 minuten, 5 tegen 5 gespeeld. Er zijn vele poules en elke poule kent een poulewinnaar, die direct wordt gehuldigd na de poule-finale. Aan het eind van de week is er voor het allerbeste team de wisselbeker! Wat de meiden betreft uit groep 7 en 8, ging de Julianaschool met de beker naar huis, na een spannende finale (1-0) tegen de Theresiaschool, die vlak voor het einde bijna een gelijkmaker scoorde!

Een sfeerimpressie van onder andere de finale meiden groep 7 en 8

Kerstzaalvoetbaltoernooi MENS De Bilt

Er werd lekker aanvallend gespeeld door de meiden

Kerstzaalvoetbaltoernooi MENS De Bilt

Spannende momenten voor het publiek

Kerstzaalvoetbaltoernooi MENS De Bilt

Een prachtig opgezette aanval die het helaas niet haalde

Kerstzaalvoetbaltoernooi MENS De Bilt

Er werd pittig gevoetbald

Kerstzaalvoetbaltoernooi MENS De Bilt

Als dat maar goed gaat, lees je van de gezichten

De Theresiaschool haalde de finale door twee keer te scoren met penalty’s. De keeper van de Theresiaschool liet er geen een door!

Om deze bokaal ging het!

Kerstzaalvoetbaltoernooi

Het winnende doelpunt in de maak tijdens de finale Kerstzaalvoetbaltoernooi meiden groep 7 en 8

En dat wil je weten en laten zien!

Goed gedaan meiden! Gefeliciteerd!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.