Sneeuw in het Leijense bos!

Sneeuw in het Leijense bos

De eerste sneeuw van dit jaar is gevallen. Wat is het toch mooi als de wereld wit kleurt. Hier in het Leijense bos. Het sneeuwt flink, maar dat belet de mensen niet om even een mooie winterse wandeling te maken met of zonder hond. Heerlijk hoor!

Het sneeuwt flink!

Sneeuw in het Leijense bos

Sneeuw in het Leijense bos

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht