Samen voor De Bilt viert 10-jarig jubileum!

Samen voor De Bilt 10 jaar Symposium

Een gevulde Tuinzaal van Huize het Oosten tijdens het jubileumporgramma

Gisteren vierde Samen voor de Bilt, het netwerk voor betrokken ondernemen, haar tien jarig jubileum. Een mijlpaal waar zowel Bitse ondernemers als Biltse maatschappelijke organisaties op af kwamen om dit in Huize Het Oosten te vieren.

Het jubileum was georganiseerd voor (ex) partners van Samen voor De Bilt waar in de afgelopen jaren mee samen was gewerkt. Dat betekende dat het voor sommigen op een reünie leek. Terwijl anderen weer nieuwe contacten opdeden.

Inhoudelijk werd terug gekeken vanuit de droom die ooit ontstond om twee werelden te verbinden: de commerciële en de sociale. En de hobbels die je dan tegen kunt komen. In de workshop, die Adelka Vendl gaf, kwamen vragen naar voren die je kunnen stimuleren om op een andere manier met uitdagingen om te gaan.

Samen voor de Bilt zou Samen voor De Bilt niet zijn als ze bij de organisatie niet allerlei partijen betrokken had. Zo hadden de cliënten van Reinaerde de heerlijke appeltaarten gebakken en de catering ter plekke verzorgde. Iets wat ze met verve deden. Bilts Heerlijk verzorgde de lekkere hapjes tijdens de borrel terwijl Siavash Tafreshi op de piano speelde. Medewerkers van het RIVM waren druk met het maken van een inspiratiefilmpje over het werk van Samen voor De Bilt. Mede door hun inzet werd het een mooie bijeenkomst.

Samen voor De Bilt heeft veel bereikt de afgelopen 10 jaar op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen. Voor de toekomst liggen nog veel genoeg kansen en die willen we graag samen aangaan.

Wilt u meer weten over Samen voor De Bilt? Klik dan hier of neem dan contact met met Joanne Penning, email: joanne@samenvoordebilt.nl.

Voor meer foto’s en nabestellingen kijk onderaan het bericht.

Samen voor De Bilt 10 jaar Symposium

Joanne Penning (directeur Samen voor De Bilt) en Evert ten Kate (voormalig voorzitter) leidden de aanwezigen door verleden, heden en toekomst

Samen voor De Bilt 10 jaar Symposium

Huidig voorzitter Frans van Beek nam ons mee op reis langs de bestuurlijke wegen

Samen voor De Bilt 10 jaar Symposium

Wethouder Anne Brommersma deelde haar ervaringen met Samen voor De Bilt met de aanwezigen en had nog een wuppet van een van de Beursvloeren

Samen voor De Bilt 10 jaar Symposium

Adelka Vendl nam ons mee in de dagelijkse praktijk van een provocatief coach/psycholoog

Samen voor De Bilt 10 jaar Symposium

Medewerkers en bestuur brachten samen met de aanwezigen een toost uit op 10 jaar Samen voor De Bilt

Samen voor De Bilt 10 jaar Symposium

Tijdens de borrel werden banden aangehaald en nieuwe contacten gelegd

Samen voor De Bilt 10 jaar Symposium

Siavash Tafreshi zorgde voor heel mooie klanten op de vleugel

 Samen voor De Bilt 10 jaar Symposium

De cliënten van Reinaerde verzorgde de catering met heerlijke hapjes van Bilts Heerlijk

Samen voor De Bilt viert 10-jarig jubileum!

KLIK voor meer foto’s en nabestellingen HIER!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht