Expositie Kunstkring BeeKk drukbezocht

BeeKk Kunst in de Kelder Bilthoven expositie

In het midden een gezellige ronde tafel met kunstenaars en kunstminners

De leden van Kunstkring BeeKk hielden afgelopen weekend hun jaarlijkse expositie en dit keer voor de eerste keer in Kunst in de Kelder. Vanaf het eerste moment van de opening op vrijdagavond tot en met zondagmiddag was het een komen en gaan van kunstminnende bezoekers.

De organisatie spreekt dan ook van een zeer geslaagd evenement op een aansprekende en intieme locatie. “Het was op alle momenten gezellig druk”, liet Joke van der Molen van BeeKk ons weten.

BeeKk Kunst in de Kelder Bilthoven expositie

Elk plekje in de kelder was gevuld met kunst

BBeeKk Kunst in de Kelder Bilthoven expositie

De meeste kunstenaars waren aanwezig en vertelden maar al te graag over hun werk

BeeKk Kunst in de Kelder Bilthoven expositie

Een van de hoekjes van Kunst in de Kelder

BeeKk Kunst in de Kelder Bilthoven expositie

De vitrines waren een welkome aanvulling

BeeKk Kunst in de Kelder Bilthoven expositie

Keramiek van Rieke de Graaff

BeeKk Kunst in de Kelder Bilthoven expositie

Kees van Gogh in gesprek met een bezoeker

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht