Draaiende luchttollen en stuiterende banden bij Autobedrijf De Rooij tijdens de Winterbanden Wisselweken

Autobedrijf De Rooij Winterbanden weken

Autobedrijf De Rooij Winterbanden weken

Het lijkt wel de pits van een Formule 1 race. De auto’s rijden af en aan en worden in korte tijd voorzien van winterbanden. Klaar terwijl u wacht, is het devies bij deze goed georganiseerde operatie. Het was afgelopen zaterdag de eerste van vier zaterdagen banden wisselen bij De Rooij.

Service Adviseur Michel van Rooijen vertelt dat het een op de minuut geregisseerde actie is: “We halen de bandensets van onze klanten naar Bilthoven en nodigen hen uit om op een van de vier zaterdagochtenden te komen. Om het kwartier gaan er twee auto’s naar binnen en aan het eind van de ochtend hebben we tussen de 35 en 40 sets gewisseld. De klanten vinden dit heel fijn, want vaak nog voordat de koffie op is, staat de auto alweer klaar!”

Verder wordt alles goed bijgehouden. “We controleren de profieldiepte en de verdere staat van de band. Op deze manier kunnen wij bij de volgende wissel de klanten informeren over hun zomer- respectievelijk winterbanden. We melden ook op tijd dat er eventueel een set of een deel van de set vervangen moet worden. Verder werken we met drie monteurs per auto, waardoor de snelheid er lekker in zit.” Dat is helemaal waar, het lijkt wel een Formule 1-stal en met de precisie van een uurwerk. Niet voor niets draagt Autobedrijf De Rooij de titel Winterbanden Specialist!

Voor alle verdere informatie: www.derooijauto.nl

Autobedrijf De Rooij Winterbanden weken

Met chirurgische precisie wordt de profieldiepte opgemeten

Een tevreden klant

Wij ontmoeten Remko Hooijer, een van de klanten die deze ochtend drie auto’s van de familie op winterschoeisel laat zetten. “Het systeem dat Autobedrijf de Rooij hanteert vind ik heel plezierig,” aldus Remko die in het dagelijks leven directeur is van een bedrijf dat medische instrumenten en -apparatuur levert aan ziekenhuizen in Nederland en in vele landen in Europa. “Je ontvangt een keurige uitnodiging voor bandenwissel. Bovendien is het op zaterdag en het kost niet veel tijd, ook al heb ik vandaag drie auto’s die deze ochtend op de brug staan. Bovendien haal ik ze direct even door de wasstraat!”

Het bedrijf van Remko heeft ook nog eens 45 leaseauto’s op de weg rijden, die ook allemaal worden voorzien van winterrubber door De Rooij. “Als mijn mensen op pad zijn wil ik dat zij dat ook veilig doen en voorzie ik elke auto in deze periode van winterbanden. De medewerkers rijden ook vaak in het buitenland en gaan soms ook op wintersport. Ik wil dat dit met maximale veiligheid gebeurt en met de juiste banden.”

Autobedrijf De Rooij Winterbanden weken

Remko Hooijer kan ook in de winter weer veilig de weg op met zijn inmiddels klassieke Audi

Heeft u nog geen winterbanden? Of heeft u een setje thuis staan en wilt u dat deze set vakkundig wordt gemonteerd? Maak dan een afspraak met Michel van Rooijen of een van zijn collega’s voor een afspraak. Autobedrijf De Rooij zorgt dat u de winter tegemoet gaat met vakkundig gemonteerde winterbanden!

Autobedrijf De Rooij Winterbanden weken

Als een volleerd Formule 1-team gaan de autotechnici aan het werk

Autobedrijf De Rooij Winterbanden weken

Voordat je met je ogen knippert is er weer een set winterbanden vakkundig gemonteerd

Autobedrijf De Rooij Winterbanden weken

Het gevoel van een pitstop

Autobedrijf De Rooij Winterbanden weken

Autobedrijf De Rooij Winterbanden wekenDe wielbouten natrekken is een belangrijk aspect van de montage van winterwielen

Autobedrijf De Rooij Winterbanden weken

Autobedrijf De Rooij heeft een grote voorraad winterbanden zowel op stalen- als lichtmetalen wielen

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.