Chauffeursteam De Rooij wenst u prettige Kerstdagen en een goed 2019!

Autobedrijf De Rooij De Bilt Bilthoven Chauffeursteam

Chauffeursteam De Rooij wenst u prettige Kerstdagen en een goed 2019

Wie kent ze niet, de chauffeurs van Autobedrijf De Rooij. Voor de klanten van De Rooij zijn ze in ieder geval een bekende verschijning. Chauffeurs die klanten thuisbrengen als de auto voor service wordt aangeboden en weer ophalen als deze klaar is. Bovendien zorgen zij ook dat de auto van de klant er netjes gewassen bij staat. Een bijzondere en overigens gratis service van Autobedrijf De Rooij.

“Ik vind het leuk om met de Kerst deze mannen een keer in het zonnetje te zetten,” vertelt Eric de Rooij. “Ze doen hun werk geruisloos en zorgen dat de klanten gehaald en gebracht worden en hebben daar bovendien veel lol in. Tijdens onze Kerstbijeenkomst hebben we ze daarom met z’n allen een keer op de foto gezet mét onze nieuwe Škoda Octavia Combi en te bedanken voor hun belangrijke bijdrage.”

Autobedrijf De Rooij
C. de Haasweg 14
3721 TK Bilthoven
030-2204836

info@derooijauto.nl
www.derooijauto.nl

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht