Ooievaars in Westbroek druk in de weer met de kuikens

Ooievaars op de kerk van Westbroek. Drie jonge ooievaartjes kijken over de rand van het nest

Ieder jaar weer beginnen ooievaars een gezinnetje in het nest boven op de kerk van Westbroek. Onlangs zagen we drie jonge ooievaartjes over de rand van het nest kijken. Zo schattig! Boven op het huis achter de kerk is nog een ooievaarsnest. Ook hier zijn de jonge ooievaartjes intussen geboren.

Het gezin heeft goed uitzicht vanaf de kerk

Wat een enig gezicht: een ooievaarsnest op de kerk

Dit jonge ooievaartje wil even de veren opschudden

Ieder jaar weer nestelen de ooievaars boven op de kerk van Westbroek

Op het huis achter de kerk zijn ook ooievaartjes geboren

Ooievaars

Moeder houdt de wacht en vader is op jacht

Ooievaartjes in Westbroek

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht