Nieuwjaarsreceptie VVD De Bilt

VVD De Bilt Nieuwjaarsborrel

Dick de Jong (voorzitter VVD De Bilt) leidt de aanwezigen door het programma en vertelt veel over de stand van zaken en geeft het woord aan diverse leden

Tijdens een gezellig samenzijn kwam VVD De Bilt bij elkaar voor de nieuwjaarsreceptie. Politici en VVD-leden toostten op het nieuwe jaar. Een belangrijk jaar, want 20 maart vinden de Provinciale Statenverkiezingen plaats. Het campagneteam staat dan ook weer klaar om het verkiezingsprogramma van de VVD onder de aandacht te brengen.

Ook was er ruimte voor terugblikken op het afgelopen jaar, waarin veel is gebeurd en verkiezingen zijn gewonnen. Vooruitblikken werd gedaan door het voorstellen van de Biltse kandidaten op de provinciale verkiezingslijst voor 2019. Bovendien kregen de aanwezige nieuwe VVD-leden de kans om zich voor te stellen. Ook wethouder André Landwehr en fractievoorzitter Leontine Kok kwamen aan het woord. Al met al een gezellige bijeenkomst met veel inhoud tegen de achtergrond van Q-Vignes.

VVD De Bilt Nieuwjaarsborrel

Nieuwe VVD-leden stellen zich voor

VVD De Bilt Nieuwjaarsborrel

De Biltse VVD-kandidaten op de provincialeverkiezingslijst krijgen gelegenheid zich voor te stellen. Hier vertelt Romana Engeman waar haar prioriteiten liggen als ze wordt gekozen

VVD De Bilt Nieuwjaarsborrel

Jacqueline Vaessen (Provinciale Staten) en burgemeester Sjoerd Potters zijn ook aanwezig op de nieuwjaarsreceptie

VVD De Bilt Nieuwjaarsborrel

Nieuwe leden vertellen wie ze zijn en waarom ze lid zijn geworden van de VVD met af en toe een flinke dosis humor

VVD De Bilt Nieuwjaarsborrel

Ook wethouder André Landwehr krijgt de gelegenheid om vanuit het college te vertellen hoe de zaken er voor staan

VVD De Bilt Nieuwjaarsborrel

Leontine Kok (rechts) fractievoorzitter van de VVD De Bilt in gesprek met een nieuw VVD-lid

Voor meer foto’s en nabestellingen KLIK hier!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht