Kerstdiner Bridgeclub ‘Open Kaart’ in HF Witte

HF Witte Kerstdiner Open Kaart Bridgeclub Bilthoven

De kaartspelers van Open Kaart konden kiezen uit vele warme- en koude gerechten

Gisterenavond was het alweer voor de vijfde keer dat de leden van Bridgeclub Open Kaart in HF Witte hun jaarlijkse Kerstdrive en Kerstdiner hielden. Van kaarten krijg je dus echt wel trek. De keukenbrigade van HF Witte had zich weer enorm ingespannen om een fantastisch buffet samen te stellen. Alles vers bereid én in eigen keuken!

De ruim zestig leden konden kiezen uit een groot aantal koude- en warme gerechten. Voordat men het buffet kon bezoeken gaf chef-kok Ronald van Leeuwen een toelichting over de lekkernijen, die stuk voor stuk vers en heel bijzonder waren. De leden van de bridge club waren dan ook weer enorm enthousiast.

HF Witte De Bilt Kerstdiner Open Kaart Bridgeclub Bilthoven

Voordat het Kerstdiner startte werd eerst de Kerstdrive gespeeld

HF Witte Kerstdiner Open Kaart Bridgeclub Bilthoven

De Bridgesport blijft een spel van opperste concentratie

HF Witte Kerstdiner Open Kaart Bridgeclub Bilthoven

Heerlijke amuses

HF Witte Kerstdiner Open Kaart Bridgeclub Bilthoven

Chef-kok Ronald van Leeuwen van HF Witte geeft een toelichting over het buffet

HF Witte Kerstdiner Open Kaart Bridgeclub Bilthoven

Heerlijke smaken in een glaasje, een zalfje voor de tong

HF Witte Kerstdiner Open Kaart Bridgeclub Bilthoven

Een prachtig opgemaakt buffet viel de kaarters van Open Kaart ten deel

Kerstdiner Bridgeclub ‘Open Kaart’ in HF Witte

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht