Mooi weer en een gezellige en drukke Marktdag De Bilt

Marktdag met Oldtimers De Bilt 2019

Het weer was heerlijk en ideaal voor een Marktdag!

Vandaag werd de Marktdag De Bilt gehouden. Het mooie weer lokte vele bezoekers richting Dorpskerk en Dorpsstraat. Aan belangstelling dus geen te kort. Ook kwamen de oldtimers weer lang, maar daar besteden we morgen aandacht aan op DeBiltinBeeld.nl. 

Het was gezellig druk en eigenlijk al vanaf de opening . Vele ontmoetingen en kennismakingen, naast het plezier van leuke spulletjes kopen en mogelijkheden verkennen wat te doen met je vrije tijd. Je kon terecht voor heel veel zaken. Kortom, zeer geslaagd!

Marktdag met Oldtimers De Bilt 2019

Het was ronduit gezellig

Marktdag met Oldtimers De Bilt 2019

Ook rond de Dorpskerk is veel te doen

Marktdag met Oldtimers De Bilt 2019

The P.U.B. zorgde ‘s-morgens al voor een lekker sfeertje op de Marktdag

Marktdag met Oldtimers De Bilt 2019

Line Dance groep Born Country uit Maartensdijk gaf diverse optredens

Marktdag met Oldtimers De Bilt 2019

Marktdag 2019 is een groot succes!

Marktdag met Oldtimers De Bilt 2019

In het kader Open Monumentendag was ook de kerk geopend en kon de kertoren worden beklommen

Marktdag met Oldtimers De Bilt 2019

Op de Vrijetijds braderie was veel informatie te vinden

Open Monumentendag De Bilt 2019

GEVU Bus 27 was ook dit jaar weer van de partij

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht