Kom van de bank af! Gilde Personeel heeft werk voor je!

Gilde Personeel Erwin en Timo. Foto: Hans Lebbe / HLP images

Timon en Erwin van Gilde Personeel zijn op zoek naar jou!

De coronacrisis heeft de economie stevig in zijn greep. Sommige sectoren staan volledig stil en andere zijn naarstig op zoek naar personeel. Ben je zelf getroffen omdat je stand- of podiumbouwer bent, werkzaam was in de geluidstechniek of zit je om wat voor reden dan ook thuis op de bank, zónder uitzicht op werk de komende maand of zelfs maanden? Neem dan contact op met Gilde Personeel! Zij hebben werk voor je!

Coronaproof

Vanzelfsprekend heeft Gilde Personeel alle voorzorgsmaatregelen genomen voor een veilige werkomgeving. “Wij hebben onze eigen ontsmettende handgel, goedgekeurde mondkapjes en handschoenen”, vertelt Erwin Wever van Gilde Personeel. “Wij kunnen sollicitatiegesprekken online voeren en op kantoor hebben we preventieschermen. Als mensen op gesprek komen, dragen zij en ook wij mondkapjes als ze dat op prijs stellen”.

Omscholing

“Wij kunnen mensen in korte tijd omscholen omdat we zelf opleider zijn”, vertelt Erwin. “Op dit moment zijn vier medewerkers in opleiding voor de bosmaaier en kunnen na deze training en certificering direct aan het werk! We hebben bovendien nog een groot aantal vacatures voor uiteenlopende sectoren die op zoek zijn naar mensen die van aanpakken weten.”

Per direct:

Assistent-vestigingsmanager
Gilde Personeel is per direct op zoek naar een assistent-vestigingsmanager voor een technisch bedrijf met 15 personeelsleden uit Utrecht. De spin in het web tussen klant en de uitvoering van de werkzaamheden. “De eisen zijn een rijbewijs B en enige ervaring in de techniek is een pree”, aldus Timon van Gilde Personeel.

Expeditiemedewerker
Voor de expeditie van een voedingsbedrijf is Gilde Personeel op zoek naar een medewerker. Een vereiste is rijbewijs B en bij voorkeur een certificaat voor de vorkheftruck. Enige affiniteit met de voedingsindustrie is heel plezierig. Standsplaats Bilthoven.

Allround medewerker schoonmaakbedrijf
Voor een jong gespecialiseerd schoonmaakbedrijf uit Utrecht is Gilde Personeel op zoek naar een allround medewerker. Het bedrijf biedt industriële reiniging aan, is specialist in glas- en gevelreiniging en diepte reiniging. Heb je rijbewijs B en geen hoogtevrees, solliciteer dan naar deze uitdagende functie.

Medewerker verhuur
Voor een verhuurbedrijf in Zeist zoekt Gilde Personeel een medewerker verhuur. De medewerker is belast met de uitgifte en inname van de verhuurde gereedschappen voor onder andere de bouw, grondverzet, groenvoorziening en alles op het gebied van luchtgereedschap en verwarming. Daarnaast hoort klein onderhoud en reparaties ook bij de werkzaamheden, alsmede het kassadraaien. Rijbewijs B is een vereiste het liefst BE.

“Zo zou ik nog wel even door kunnen gaan”, vervolgt Erwin. “We zijn echt op zoek naar heel veel mensen die graag willen werken! Dus als je tijdelijk werk zoekt of werk met toekomstperspectief, neem contact met ons op via info@gildepersoneel.nl of per telefoon 030 633 86 72”.

Voor meer informatie: www.gildepersoneel.nl

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht