Zydeco Soul Fever in het Weeshuis van de Kunst

Zydeco! Het Weeshuis van de Kunst swingde deze middag

Zydeco Soul Fever in het Weeshuis van de Kunst. Zondagmiddag 20 december speelde Zydeco Soul Fever de sterren van de lucht in het Weeshuis van de Kunst, Zij speelden stevige, dansbare muziek uit onder meer Louisiana en New Orleans. Een aanstekelijke mix van zydeco en de onweerstaanbare rootsmuziek uit de zuidelijke staten van Amerika.

Het publiek had het prima naar zijn zin. Jong tot en met was naar dit optreden toegekomen en werden verrast met een lekker sound. De band bestaat uit Peter Mul, bandleider zanger/accordeonist; Mae Brown, zangeres, Cousin Dupree, Gitaar, Peter Kummer, bassist en Heiko de Jonge, drums.

De sound is te gek!

Zydeco

Het Weeshuis van de Kunst heeft een echte huiskamersfeer

Zydeco

Muziek uit onder meer Louisiana en New Orleans: Peter Mul

Zydeco

Mae Brown was goed op dreef en voerde de zaal mee in haar zang

Zydeco

Het Weeshuis van de Kunst, voor alle leeftijden!

Het Weeshuis van de Kunst

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.