Rotonde PLUS Klus Bilthoven

PLUS Klus

PLUS Bilthoven Rotonde KLUS

Afgelopen zaterdag zagen we dat het gras keurig gemaaid werd door PLUS Bilthoven medewerker Tim; een echte PLUS Klus. De rotonde aan de Leijenseweg tegenover de PLUS is door PLUS Bilthoven geadopteerd en wordt ook door hen onderhouden. Een leuk initiatief in het kader van adopteer een rotonde in de gemeente De Bilt.

Adopteer een rotonde

Behalve de PLUS-rotonde zijn ook andere rotondes geadopteerd, zoals de HERBIE-rotonde door Autobedrijf de Rooij en een rotonde op de Soestdijkseweg Zuid is geadopteerd door Hoefakker De Bilt.

Een zomers plaatje op een prachtige zaterdagmiddag! PLUS medewerker Tim maait het gras op de rotonde voor de PLUS in Bilthoven.

PLUS Bilthoven KLUS Rotonde maaien

Tim van PLUS Bilthoven KLUS maakte er weer een nette rotonde van

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.