GILDE Personeel zoekt Personeel!

Erwin en Kim van GILDE Personeel Bilthoven

Erwin en Kim van GILDE Personeel Bilthoven

GILDE Personeel zoekt Personeel! Ben jij op zoek naar werk? En jouw ambitie ligt in de bouw, techniek, infra of misschien wel in het groen, dan ben je bij GILDE Personeel op de juiste plek. Er is op dit moment veel vraag naar zowel vakkrachten als aanpakkers.

Erwin Wever van GILDE Personeel hierover: “We merken dat de economie weer aantrekt, zeker als het gaat om technische beroepen. Maar ook aanvragen voor het aankomende schilders seizoen en voor bijvoorbeeld groenprojecten nemen steeds meer toe. Kortom, mensen gevraagd!”

Erwin Wever

Erwin Wever

Wat zoeken jullie concreet? Kim van GILDE Personeel hierover: “In de bouw zijn wij per direct opzoek naar stukadoors en vooral schilders! In de techniek zijn dit bijvoorbeeld elektriciens maar ook de hulpmonteurs voor in de installatietechniek. We merken dat de vraag steeds groter wordt naar deze vakmensen.”

Kim

Kim

“Wat infra betreft gaat het vooral om grondwerkers, als ze dan ook nog ervaring hebben met riool aansluiten kunnen we ze snel aan het werk zetten.” aldus Erwin. “En in het groen zijn wij doorlopend op zoek naar groenvoorzieners & hoveniers” vult Kim aan. “Het seizoen hiervoor is aanstaande en dat is duidelijk te merken.”

Kortom, GILDE Personeel kan en wil graag mensen hebben die willen werken! Ook als je naast bijvoorbeeld een studie af en toe wat dagen beschikbaar bent voor werk!

Bel voor een afspraak 030 633 8672. Of verstuur je cv via de website. www.gildepersoneel.nl

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.