Groot feest bij Kinderopvang ’t Mereltje

Kinderopvang Mereltje Jaarfeest 2017

Aan het eind van de quiz met z’n alle op de foto!

Gisterenavond was het één groot feest bij Kinderopvang ’t Mereltje. Traditiegetrouw zetten zij op de Dag van de Pedagogisch Medewerker al het personeel in het zonnetje. Een leuke feestavond dit jaar in het teken van IK HOU VAN HOLLAND met een heerlijk buffet verzorgt door Bubbles & Blessings uit Bilthoven.

Twee teams streden tegen elkaar. Rood, Wit en Blauw, nam het op tegen Oranje. De quizmaster hield de touwtjes stevig in handen en leidde de medewerkers door de vragen heen. Veel over muziek en artiesten, maar ook ‘ken je vaderland’-vragen zoals noem de 10 oudste steden van Holland…… De deelnemers kwamen gezamenlijk verrassend ver met het beantwoorden van alle vragen. Uiteindelijk moest Oranje toch hun meerdere erkennen in Rood, Wit en Blauw, die overtuigend met de winst ervandoor ging.

Kinderopvang Mereltje Jaarfeest 2017

De quizmaster had er flink de wind onder

Kinderopvang Mereltje Jaarfeest 2017

En die is goed !!!!

Kinderopvang Mereltje Jaarfeest 2017

Merel kondigde uit buffet aan, want van quizen krijg je trek

Kinderopvang Mereltje Jaarfeest 2017

Bubbles & Blessing had flink uitgepakt met prachtig opgemaakte schalen voor het koud-buffet

Kinderopvang Mereltje Jaarfeest 2017

De medewerkers waren in stijl gekleed

Kinderopvang Mereltje Jaarfeest 2017

Gezellig buiten eten want het weer zat mee!

Kinderopvang Mereltje Jaarfeest 2017

Op voor ronde twee!

Kinderopvang Mereltje Jaarfeest 2017

En die is goed!!!!!!

Kinderopvang Mereltje Jaarfeest 2017

Deze dames kregen de felbegeerde sportiviteitsprijs

Kinderopvang Mereltje Jaarfeest 2017

Uiteindelijk won team Rood, Wit en Blauw!

Groot feest bij Kinderopvang ’t Mereltje

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht