Grootouderdag Julianaschool Bilthoven

Grootouderdag

Grootouderdag 2017 Julianaschool Bilthoven ‘We will rock you!’

Vandaag was het de tweede Grootouderdag op rij op de Julianaschool Bilthoven. Dit jaarlijks terugkerend gebeuren wordt altijd ruim bezocht door de grootouders. Ook dit jaar weer. “Vorige week hadden we 250 grootouders op de koffie en vandaag zijn dat er ruim 300,” aldus Ella Prins van de Julianaschool. “Het gezelschap moet dan ook over twee dagen verspreid worden, zo populair is Grootouderdag.”

De opa’s en oma’s werden door Ella Prins eerst bijgepraat over de school en de activiteiten. Ook lieten veel leerlingen horen wat ze zoal leren tijdens het muziekproject. Vioolspel, zangkoor, piano of een hele percussieband! Het kwam allemaal voorbij. Na de inleiding verspreidden de grootouders zich door de school en zochten de kleinkinderen op. Elke klas had weer wat anders georganiseerd. Ze hadden les, ze waren aan het werk of hadden een project onder handen, waarbij de grootouders even konden helpen.

Vol enthousiasme werd er meegeklapt met ‘We Will Rock You’ van Queen gedrumd door de percussiegroep

Directeur Ella Prins verzorgde de inleiding van de Grootouderdag

Grootouderdag

Totaal waren er vandaag zo’n 300 opa’s en oma’s op deze dag afgekomen

Ook konden zij genieten van vioolspel

En dan met z’n allen de school in op zoek naar hun kleinkind(eren)

Even helpen mocht

Muziekonderwijs neemt een belangrijke plek in bij de Julianaschool

Dat geldt ook voor bewegingsonderwij door Eric Martherus

Zelf memory maken

Gezellig meedoen en meekijken

Deze dames speelden hun eigen gemaakte memory

Wie weet……. ? Veel vingers de lucht in. Je wil toch wel even laten horen dat je dat allemaal weet, nietwaar?

Grootouderdag Julianaschool Bilthoven

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.