GRATIS JURIDISCH ADVIES van Insight Legal

Insight Legal Advocaten Bilthoven Jelle Braak en Jochem van den Bosch

Insight Legal Advocaten Bilthoven. Advocaten Jelle Braak en Jochem van den Bosch

Insight Legal is jarig. En wie jarig is trakteert! Daarom geeft het Bilthovense advocatenkantoor Insight Legal op woensdag 16 maart 2016 een dag gratis advies. Aan een adviesgesprek van maximaal een half uur zijn die dag geen kosten verbonden. Heeft u vragen over een echtscheiding, arbeidsrecht, vastgoed- of ondernemingsrecht, dan kunt u deze dag vanaf 09.00 uur bij Insight Legal terecht. De advocaten van Insight Legal staan u graag te woord. Maak wel even een afspraak via de website of via (030) 228 70 85.

Jelle Braak: “Wij willen graag de drempel om naar een advocaat te gaan met ons kosteloze adviesgesprek verlagen. Veel mensen hebben vaak prangende vragen met betrekking tot familierecht, echtscheiding (ook alimentatie en omgangskwesties) en arbeidsrecht. Helaas komt het er -onnodig- niet van om naar een advocaat te stappen met alle gevolgen van dien.”

Insight Legal Advocaten Bilthoven

Mr. Jelle Braak

Jochem van den Bosch: “Vaak kunnen we in een kort gesprek al snel inzicht krijgen in de zaak en een adequaat advies geven. In niet alle gevallen is een procedure nodig. We streven er juist naar dit zoveel mogelijk te voorkomen. Maar indien noodzakelijk gaan we een gang naar de rechter ook zeker niet uit de weg. We zijn bij uitstek gespecialiseerd in het voeren van procedures en staan onze cliënten in een procedure graag met raad en daad ter zijde.“

Insight Legal Advocaten Bilthoven

Mr. Jochem van den Bosch

Insight Legal, REMBRANDTLAAN 31, 3723 BG BILTHOVEN.

T: 030 – 228 70 85; E: info@insightlegal.nl; W: www.insightlegal.nl

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.