Hotelkamers van Van der Valk Hotel De Bilt gerenoveerd

Van der Valk De Bilt en Zorghotel De Wartburg Utrecht slaan handen ineen

Van der Valk De Bilt en Zorghotel De Wartburg Utrecht slaan handen ineen

Laatste gedeelte hotelkamers van Van der Valk Hotel De Bilt – Utrecht gerenoveerd én de samenwerking met Zorghotel De Wartburg.

Deze week is het laatste gedeelte van de renovatie van het hotelgedeelte van Hotel De Bilt – Utrecht een feit. Alle 102 hotelkamers voldoen weer aan de hoogste eisen, waarbij aan alle mogelijke comfort is gedacht. Op de 2e etage zijn een deel van de kamers voorzien van Franse balkons, wat een heerlijk ruimtelijk gevoel geeft.

Samenwerking met Zorghotel De Wartburg

Tevens is Hotel De Bilt –Utrecht met ingang van 1 oktober a.s. een samenwerking aangegaan met Zorghotel De Wartburg te Utrecht om 9 kamers te verhuren voor (revaliderende) patiënten, die graag eens in een andere omgeving dan thuis willen verblijven. De gasten van De Wartburg zullen verblijven in een deel van de volledig vernieuwde hotelkamers. De revalidatie van de patiënten zal kunnen worden voortgezet in de speciaal van hen ingerichte fysiotherapieruimte en het verwarmde binnenzwembad staat ook voor hen ter beschikking.

Klaas van der Valk en Heleen Engbers van Zorghotel De Wartburg zien uit naar de samenwerking. Reserveringen voor de zorgkamers gaan via Zorghotel De Wartburg.

Van der Valk De Bilt en Zorghotel De Wartburg Utrecht

Een geheel nieuw ingerichte kamer van Van der Valk

Van der Valk De Bilt en Zorghotel De Wartburg Utrecht

Een van de nieuwe details van de hotelkamers van Hotel Van der Valk De Bilt – Utrecht

Van der Valk De Bilt en Zorghotel De Wartburg Utrecht

De hotelkamers worden aangepast aan het gebruik door Zorghotel De Wartburg

Van der Valk De Bilt en Zorghotel De Wartburg Utrecht

Van der Valk Hotel De Bilt – Utrecht en Zorghotel De Wartburg Utrecht

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.