Waterleidingbreuk op de Tuinstraat!

Waterleidingbreuk Tuinstraat De Bilt. Foto: Hans Lebbe / HLP Images

Een groot waterballet op de Tuinstraat

Vanavond viel de waterdruk rondom de Tuinstraat weg. Even daarna stroomde het water uit de grond en vulde in korte tijd een groot deel van de Tuinstraat.

Even verderop was de brandweer bezig met de een oefening. Zij kregen van diverse bewoners te horen dat de waterleidingdruk was weggevallen en of zij dat waren. De bevelvoerder wist wel zeker van niet. Ze hadden geen water gebruikt vanuit het hydrant en alleen maar de slang aangesloten. Later bleek de oorzaak een stuk verderop te liggen.

De brandweer kon na de oefening gelijk aan de bak en zette de straat af en belde Vitens. Het is nu afwachten hoe het verder gaat.

Waterleidingbreuk Tuinstraat De Bilt. Foto: Hans Lebbe / HLP Images

Het water stroomde met bakken uit de grond, geen houden aan

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht