Fietsenkeuring Mastwijk bij Basisschool Wereldwijs

Mastwijk Fietsenkeuring bij Basisschool Wereldwijs Bilthoven

Mastwijk Fietsenkeuring bij Basisschool Wereldwijs Bilthoven met keurmeesters iut groep 7!

Woensdagochtend werden de fietsen van de bovenbouw van Basisschool Wereldwijs gekeurd door Bike Totaal Mastwijk uit Bilthoven. Mastwijk doet de fietsenkeuring voor een viertal scholen en al meer dan 10 jaar. Het bijzondere dit jaar is dat het team van Mastwijk werd ondersteund door een aantal keurmeesters uit groep 7!

Na een korte en intensieve opleiding, konden de keurmeesters aan de slag en keurden menige fiets. Zij waren zeer gedreven en heel precies. Bij vragen en kleine reparaties konden zij de hulp inroepen van het Mastwijk-team bestaande uit Dave, Bram en Nigel.

Dave: “Ik doe dit al tien jaar, zolang ik werk bij Mastwijk. We keuren in de herfst op vier basisscholen, te weten Wereldwijs, Patioschool, Regenboog en Rietakker. Kleine reparaties voeren we direct uit en hebben een flinke zak batterijen gekregen om de verlichting te repareren, want hier zit toch wel de grootste problematiek. Verder loszittende sturen en handvatten. Ook zadels die te hoog of te laag staan of gewoon loszitten, herstellen we. Remmen is een belangrijk punt van aandacht, maar dat viel dit jaar enorm mee.”

Een leuke bijkomstigheid is dat groep 8 deze dag op kamp ging naar Nunspeet, waarbij ze hun fietsen hard nodig hebben. Ze gingen in ieder geval op pad met een gekeurde en veilige fiets!

Een impressie van de Fietsenkeuring 2016:

Keurmeester Rebecca was streng maar rechtvaardig en liet zich niet van de wijs brengen tijdens de fietsenkeuring

Keurmeester Rebecca was streng maar rechtvaardig en liet zich niet van de wijs brengen tijdens de fietsenkeuring

Bram van Bike Totaal Mastwijk repareerde menige lamp

Bram van Bike Totaal Mastwijk repareerde menige lamp

Weer een goedgekeurde fiets. Keurmeester Sjoerd geeft de OK sticker aan een blije eigenaar

Weer een goedgekeurde fiets. Keurmeester Sjoerd geeft de OK sticker aan een blije eigenaar

Dave: "Tien jaar keuren en nog steeds met een lach!'

Dave: “Tien jaar keuren en nog steeds met een lach!’

Zo, voor het derde jaar 'OK'!

Zo, voor het derde jaar ‘OK’!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.