Zwemfestijn Brandenburg

Zwemfestijn Brandenburg Bilthoven

In zwembad Brandenburg te Bilthoven vond afgelopen woensdagochtend het jaarlijkse zwemfestijn plaats voor groep 7 leerlingen van de diverse basisscholen uit de gemeente De Bilt.

De leerlingen zwommen allemaal een baantje school-, rug- en vrije slag. Daarna volgde een estafette en vervolgens werd de ochtend afgesloten met een zwemhindernisbaan. Het was een groot spektakel en er werd fanatiek gezwommen en een heleboel lol gemaakt. Veel ouders hadden zich aangemeld als tijdwaarnemers en dat ging er behoorlijk professioneel aan toe!

Het was lekker druk en de organisatoren Paul van den Brink en Eric Martherus kijken terug op een geslaagde ochtend. Op 26 oktober zijn de overige basisscholen aan de beurt voor het zwemfestijn!

Een sfeerimpressie

Duiken, springen alles mocht als je maar hard ging

Zwemfestijn Brandenburg Bilthoven

Zwemfestijn

Paul van den Brink en Eric Martherus kijken terug op een geslaagde ochtend

Zwemfestijn

En aanmoedigen mocht

Veel ouders in touw bij de tijdwaarneming

Hoppa de volgende aan de bak

Brandenburg

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.