Rabo Clubkas Campagne succes voor De Bilt!

Rabo Clubkas Campagne 2016

Rabo Clubkas Campagne 2016 De Bilt viel flink in de ‘prijzen’

Dinsdagavond j.l. werden tijdens een feestelijke finaleavond de uitslagen bekend gemaakt van de Rabo Clubkas Campagne 2016. In het kerk van de Broedergemeente op het Zusterplein in Zeist, waren vele honderden leden van clubs en verenigingen uit de regio Utrechtse heuvelrug gekomen en wachtte in spanning af hoeveel deze actie bij hen in de clubkas zal doneren. De Vertegenwoordiging uit de gemeente De Bilt was groot en gezien de cheques die uitgedeeld werden behoorden vele verenigingen tot de top 25! Van de top 3 kwamen er zelfs 2 uit onze gemeente! Allemaal gefeliciteerd!

Op de derde plaats was met een cheque van € 2.085,98 SCHC Bilthoven geëindigd en op de tweede plaats stond trots CKV TweemaalZes uit Maartensdijk op het podium met maar liefst een bedrag van € 2.297,39. De Koninklijke Biltse Harmonie, FC De Bilt, Kunst en Genoegen, SVM Maartensdijk, Fraternitas, De Brandweerharmonie, TV Tautenburg, Historische Kring d’Oude School, KV NOVA en IJslcub Het Bitlsche Meertje gingen allemaal met een bedrag van ruim boven de € 1.000,- naar huis!

Rabo Clubkas Campagne 2016

Rabo Clubkas Campagne 2016 de nummers een, twee en drie, waarvan twee clubs uit onze gemeente

Rabobank Utrechtse Heuvelrug (UHR) verdeelde die avond maar liefst een bedrag van € 100.000,- onder de  verenigingen en clubs in hun werkgebied. De leden van de Rabobank UHR mochten hun stem uitbrengen op hun favoriete club en dat werd 7.000 keer gedaan! In totaal kregen 137 lokale verenigingen deze avond een cheque uitgereikt! De absolute winnaar deze avond kwam uit Doorn en was Manege Vereniging Paardrijden Gehandicapten Lis Hartel. Zij kregen uit handen van Rabo directievoorzitter Migchel Dirksen een cheque van € 2.424,24!

Hierbij een fotoverslag van de meer dan geslaagde avond!

Rabo Clubkas Campagne 2016

Het zat lekker vol in Zeist

Rabo Clubkas Campagne 2016

De drie heren die de avond extra gezellig maakten

Rabo Clubkas Campagne 2016

Een spannende maar ook gezellige avond

Rabo Clubkas Campagne 2016

Veel persoonlijke verhalen én wat ga je doen met dat geld…..?

Rabo Clubkas Campagne 2016

Een nieuw dak voor de padvinderij

Rabo Clubkas Campagne 2016

Weer tijd voor een vrolijke noot: de polonaise!

Rabo Clubkas Campagne 2016

FAK aan het woord

Rabo Clubkas Campagne 2016

Niet slecht KBH!

Rabo Clubkas Campagne 2016

Ook de cheque van KV NOVA begon met een 1-duizend !

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.