De Scholen beginnen weer!

De Scholen beginnen weer De Bilt Bilthoven 2017

De Kees Boekelaan in Bilthoven was vanmorgen weer gevuld met schoolgaande kinderen en hun ouders: de scholen zijn weer begonnen!

De scholen zijn weer begonnen in onze gemeente. Nog niet voor iedereen, zo hadden diverse scholen vandaag een studiedag en starten morgen. En ook het voortgezet onderwijs heeft diverse startdata en tijden. Maar vanaf morgen zijn alle scholieren weer aan de gang en dagelijks onderweg. De Kees Boekelaan wordt elke ochtend weer heel druk! Voor velen is dit weer even wennen. DeBiltinBeeld.nl wenst alle scholieren succes in dit nieuwe schooljaar!

DeBiltinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl delen via Facebook mag wel, graag zelfs! ©2017 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht